Skapa en personlig poster med dina egna bilder

Vill du klä väggen med något som blir helt unikt och personligt? Då kan vi nu erbjuda vår tjänst "Skapa eget". Välj den mall som du tycker är snyggast, ladda upp en egen bild och lägg till en personlig text.

Skapa personlig poster

Din svenska källa för snygga art prints och posters

Namnet Care of Posters kommer ifrån att vi kort och gott älskar posters, och vurmar för hög kvalitet. Därför har vi också specialiserat oss på art prints och posters.

Vi har ett brett sortiment av högklassiga posters från ett stort antal talangfulla illustratörer, fotografer och bildkonstnärer. Alla våra posters trycks på ett 200 gsm FSC-certifierat premiumpapper. Pappret är åldersbeständigt och har en matt yta för att skapa en riktig kvalitetskänsla.

Har du husdjur? Skapa ett roligt husdjurporträtt!

Vi som ligger bakom Care of Posters driver också webbutiken PuppyPrints.se. Där kan du skapa ett personligt husdjursporträtt. Välj bland våra mallar, ladda upp en bild på ditt husdjur och låt våra designers skapa en rolig poster till dig!

Gå till Puppyprints.se
  • Inred ditt hem med snygga postertavlor

    Inredning är en viktig del av att skapa ett trivsamt hem. Men det behöver inte alltid kosta en förmögenhet.

    På Care of Posters erbjuder vi ett brett utbud av prisvärda posters i hög kvalitet. Våra posters är inspirerade av design från hela världen och passar till många olika inredningsstilar.

    Vårt sortiment inkluderar allt från stora tavlor och posters till mindre fototavlor. Du hittar fashionposters, naturaffischer, kökstavlor, modern konst, grafiska posters, art prints och mycket mer.

    Med vårt breda utbud av prisvärda posters kan du enkelt inreda efter säsong och trend.

  • Rama in dina posters och skapa stiliga tavlor

    Ett enkelt sätt att skapa moderna och stiliga tavlor är att rama in dina posters och prints. Hos oss kan du beställa ditt art print med ram, just nu har vi färgerna svart, vit och trä.

    Våra posters har standardmått och passar perfekt i de flesta ramar. Genom att rama in dina posters kan du till exempel skapa en tavelvägg med en snygg och personlig touch.

    Ett inredningstips är att kombinera små och stora tavlor och posters med varandra för att skapa en tavelvägg med olika slags ramar. På Care of Posters erbjuder vi art prints i ett antal olika storlekar och format.

    På Instagram visar vi tips på posters och visar även hur våra tavlor ser ut hemma hos våra kunder. Om du vill ha chans att synas där så tagga din poster eller tavelvägg med @careofposters!