Allmänt

Skapa en personlig tavelvägg hemma – Ge rummet ett extra lyft

Skapa en tavelvägg med posters

Det är inte ofta man ser en ensam tavla hängandes på väggen nuförtiden. Istället har det blivit betydligt vanligare att samla ett antal olika tavlor för att skapa en större tavelvägg. Det ger en mycket mer stilfull och personlig touch till hemmet.

Om du är ute efter att skapa något helt unikt när det kommer till vägg så prova att tänka utanför boxen. Experimentera med olika ramstilar och storlekar för att skapa en levande tavelvägg som sticker ut från mängden. Skapa kontrast med guldiga ramar runt svartvita motiv eller få det färgglada motivet att sticka ut genom att välja en stilren ram. Blanda gärna posters med exklusiv konst och personliga foton på din vägg för en rik variation.

Ramar skapar olika dimensioner i inredningen

För att få liv i inredningen är det bra att blanda olika material och färger. Varför inte prova med guldiga tavelramar tillsammans med svarta och silvriga ramar som placerats i olika höjder. Mixen ger en fantastisk wow-faktor!

En tavelvägg är ett perfekt sätt att skapa din egen personliga inredning. Prova att blanda olika tavlor, lampetter, vaser och speglar så du får en dynamisk design. Se till att du har en plan innan du börjar montera. Det kan vara smart att lägga ut tavlorna på golvet före själva monteringen. Om du vill anpassa tavelväggen efter möblerna i ditt hem fungerar det bra om du tar hänsyn till soffans bredd. Med lite kreativitet och planering kan din tavelvägg bli en fantastisk inredningsdetalj som verkligen lyfter hela rummets.

Har du ramarna så har vi motiven

Vi har ett brett utbud av posters till dina ramar. Med våra 90.000 olika motiv har vi definitivt ett av de bredaste sortimenten i Sverige. Det ger dig alla möjligheter att skapa den perfekta tavelväggen. Se vårt kompletta utbud här…