A Kyrgyz Man With Audi Ii Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. A Kyrgyz Man With Audi Ii Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 81591-326201 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Yavuz özer, som beskriver verket; Jag genomförde ett fotografiprojekt i juli förra året på Tien Shan-bergen, som är förlängningen av Himalaya i Kirgizistan och där invandrade kirgiser upprätthåller sina liv med sina egna kulturer på toppmöten. Detta foto hade tagit på en av kullen i Tien Shan bergskedjan. Den här mannen bar alla människor som vill åka dit. Jag tog ett annat foto när jag tillbringade tid med invandrade kirgiser då. Det här fotot som jag döpte till ”MANEN MED AUDI” har uppskattats av ett antal personer och fått förslag. På bilden finns en Nomad Kirghiz man som äger en gammal röd Audi och regelbundet åker till och återvänder från staden på ett avstånd av 200 km för sin familj som bor på en topp som heter Song Lake på Tien Shan Mountains på en höjd av 5.500 mt. du kan se min ”Kyrgyzstan Photo Project Video” härifrån: https://www.facebook.com/photo..
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Porträtt. i färgerna #424153,#999999,#CCCCCC Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.