Almost Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. Almost Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 81679-326549 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Bobby Kostadinov, som beskriver verket; ”Alla har haft ett fantastiskt ”nästan!”-ögonblick. En kedja av händelser verkar oundvikligen leda till ett visst resultat när det till slut tar stopp, så nära framgång eller katastrof. De ögonblicken var inspirationen bakom min foto, såväl som anledningen till dess titel. Jag ville skapa en bild som skulle inbjuda tittarna att uppfinna sin egen berättelse istället för att fokusera på en specifik händelse i mitt liv. En av de möjliga tolkningarna av fotot är att det är Det handlar om resan mot ett önskvärt mål som du tyvärr inte kan nå, även om du är frustrerande nära att göra det.”
.
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Porträtt. i färgerna #999999,#E7D8B1,#996633 Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.