Batak and S Stare Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. Batak& S Stare Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 87064-348081 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Sebastian Kisworo, som beskriver verket; Batak är en etnisk grupp i norra Sumatera, västra Indonesien. Liksom Toraja i öst, har Batak-folket en mycket stark karaktär som visas på deras ansiktsuttryck. Det fanns inget arrangemang eller scenario i den här scenen. Jag frågade bara pojken, han heter Charlie från familjen Simbolon, sitt och titta på min kamera. Och där är den. Det är rent hans naturliga uttryck. Fantastisk pojke, eller hur. Fadern sa, en präst sa till honom att pojken är speciell. Jag valde honom från familjemedlemmen 5 med samma anledning innan han berättade om prästen. Och jag gjorde rätt. Den här pojken är speciell. Det var regnigt med mindre ljus och jag hade problem med blixten. De flesta skotten var för platt och tappade dimensionen. Jag skulle ha fler bilder på honom, men 4 av dem blev avvisade, eftersom de inte är tillräckligt bra..
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Porträtt. i färgerna #424153,#000000 Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.