Posters online A Rainy Day Poster 70x100 cm
A Rainy Day Poster 169 kr419 kr
Back to products
Posters online Anita Poster 70x100 cm
Anita Poster 169 kr419 kr

Between Moment And Soil Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. Between Moment And Soil Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 21512-85957 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Babak Haghi, som beskriver verket; Från samlingen ”Between Soil and Moment” Den nuvarande serien ”Between Moment and Soil” är en uppgång från en långvarig labyrint. En djärv men ändå fridfull konfrontation med verkligheten. En plats där kroppen blir natur och naturen integreras med livet; där könsklichéer blåses bort av figurer förenade med deras väsen. En elegant animerad föreställning sammanvävd med en antingen älskvärd eller alltför hård kontext. I den här serien sluter jag fred med min geografi medan en flytande dialektik börjar flöda – människan som en naturlig varelse och naturen som en matris för tillvaron – och denna gränslöshet ger efter i en handlingsliknande uppteckning, naken som min egen natur ..
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Porträtt. Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.