Green Puff Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. Green Puff Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 2528-10049 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen John Hoey, som beskriver verket; Den här bilden skapades med två kosmetiska penslar och grönt glitter. Belysningen gjordes med tre Paul C. Buff Einstein 640 W blixtenheter. Två av lamporna användes i kombination med softboxar, och den andra använde en snoot. En av borstarna var tejpad upprätt vid handtaget till en cylindrisk pinne. Det gröna glittret placerades försiktigt på det stationära handtaget. Den andra borsten hölls i handen och användes för att svepa över den stationära borsten när slutaren utlöstes på distans med den andra handen i ett försök att fånga ögonblicket omedelbart efter kontakt mellan borstarna. Den visade bilden valdes från en serie bilder. Raw-bilderna importerades till Photoshop och redigerades för skärpa, färgförbättring, etc..
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Abstrakt Posters. Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.