Langdale Industrial Relations Poster, Storlek 21×30 cm

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. Langdale – Industrial Relations Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 80500-321845 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Dave Quince, som beskriver verket; Två vanliga sevärdheter högt uppe på fjällen i Lake District, Cumbria. Ett Herdwick-får och en Sea King Helikopter. Herdwick-får är den inhemska rasen i centrala och västra Lake District och lever på de högsta av Englands berg. Ordet ”Herdwyck”, som betyder fårbete, finns nedtecknat i dokument som går tillbaka till 1100-talet. Herdwick-får är den mest härdiga av alla Storbritanniens raser av bergsfår, som betar de centrala och västra dalarna i Lake District med fjäll som når över 3000 fot. Även om de är etablerade med en primär roll som militär sökning och räddning, spenderas de flesta av Sea Kings operativa uppdrag i dess sekundära roll, att utföra civil sökning och räddning. Detta innebär räddning av civila från havet, på berg, från översvämmade regioner eller andra platser på land. I modern tid, huvudnäringen i Lake District har gått från jordbruk till turism. Den efterföljande tillströmningen av turister till distriktet har ibland varit i konflikt med det traditionella livet, inklusive höjningen av Herdwicks. Sea Kings roll är att söka och rädda turister..
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Dokumentär. i färgerna #424153,#999999,#CCCCCC Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.