Love For My Grandson Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. Love For My Grandson Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 87999-351817 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Ari Widodo, som beskriver verket; När jag jagade foton till beduinbyn lockades jag av en mormor som ammar en bebis. Jag undrade om den där gamla farmorn fortfarande kan föda? i själva verket var beduinstammen inte är ovanligt när en mormor matar sina barnbarn. Detta görs vanligtvis när barn och svärföräldrar gick till konossementet för jordbruks-plantering. Verkligen en unik vana. Jag hade ingen information om huruvida bröstmjölk mormodern fortfarande är ute eller inte, uppenbarligen har den lyckats avsvaga barnbarnet gråtande. Efter ett tag tog jag medvetet den här bilden när mormors plasticitet nickade och händerna täckte hennes ansikte hennes barnbarn för att behålla artigheten. Foton Jag ändrade av misstag formatet för BW med Photoshop för att stärka karaktären hos mormor, sedan höjer jag en speciell tonal kontrast på mormodern för att förstärka hudrynkor. Låt barnbarnets hud släta för att visa kontrastskillnaden mellan mormoderns och hennes barnbarns hud..
Denna poster har stående orientering. En härlig bild i kategorin Porträtt. i färgerna #424153,#999999,#CCCCCC Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.