Posters online Aswad Poster 70x100 cm
Aswad Poster 169 kr419 kr
Back to products
Posters online Street Boy Poster 70x100 cm
Street Boy Poster 169 kr419 kr

Mother And Child Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. Mother And Child Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 82164-328489 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Piyush Goswami, som beskriver verket; När vi gick runt fälten i byn Ranseesar Jodha stötte vi på en familj som hade byggt sitt hem på fälten lite borta från byn. Där såg jag en mamma arbeta på fälten medan hennes tvååriga dotter satt och lekte i sanden. Vi satte oss ner och tillbringade lite tid med att prata med familjen och höra deras berättelser. När vi pratade sa jag att Krishna, den lilla flickan är väldigt söt som mamman skämtsamt sa varför tar ni inte med er henne. Även om barnmord på kvinnliga barn har minskat med åren, är glädjen över att ha en pojke mycket mer än glädjen att få ett kvinnligt barn. Det är inte så att föräldrar inte fäster sig vid sina döttrar, det gör de väldigt mycket. Flickor blir bortskämda mer än pojkar också för en dag kommer de att gifta sig och försvinna. Men fattigdom gör att dessa fattiga familjer föredrar att ha en pojke mer än en flicka eftersom pojkar kommer att försörja sig för föräldrarna när de blir gamla. Fadern sa mellan samtalet – ”en dag kommer flickan att gifta sig och gå bort och pengarna går också. Även om hon tjänar kommer hon att tjäna för sin familj inte för oss.” Kärleken modern hade till Krishna var kärleksfullt uppenbar. Nutiden och framtiden för döttrar i Rajasthan, en dotter och en mor – den ena är blyg för verkligheten och den andra har härdats av livets verklighet. Det rätta sättet att motverka kvinnligt barnmord är inte genom att göra det olagligt, utan genom att förstå grundorsaken bakom tendensen som är fattigdom. en dag ska flickan gifta sig och gå bort och pengarna går också. Även om hon tjänar kommer hon att tjäna för sin familj, inte för oss.” Kärleken mamman hade till Krishna var kärleksfullt uppenbar. Nutiden och framtiden för döttrar i Rajasthan, en dotter och en mamma – den ena är blyg för verkligheten och den andra Det rätta sättet att motverka kvinnligt barnmord är inte genom att göra det olagligt, utan genom att förstå grundorsaken bakom tendensen som är fattigdom. en dag ska flickan gifta sig och gå bort och pengarna går också. Även om hon tjänar kommer hon att tjäna för sin familj, inte för oss.” Kärleken mamman hade till Krishna var kärleksfullt uppenbar. Nutiden och framtiden för döttrar i Rajasthan, en dotter och en mamma – den ena är blyg för verkligheten och den andra Det rätta sättet att motverka kvinnligt barnmord är inte genom att göra det olagligt, utan genom att förstå grundorsaken bakom tendensen som är fattigdom..
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Porträtt. i färgerna #999999,#424153,#CCCCCC Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.