The Dark Side Of The Financial Crisis Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. The Dark Side Of The Financial Crisis Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 84091-336197 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Christophe Kiciak, som beskriver verket; Ett foto, en exponering, ingen komposit. För länge sedan i en galax långt, långt borta…. Det är en period av finanskris. På grund av budgetnedskärningar blir det onda galaktiska imperiet svagare, dag efter dag. Rebelliska rymdskepp, som slår från en dold bas, vinner regelbundet strider. Den onde herren Darth Vader, som ser sitt slut närma sig, samlar sina krafter, för den sista striden. Som den exceptionella podracerpilot han alltid varit, bestämmer han sig för att åka på den allra sista experimentella maskinen som konstruerats av imperiets bästa ingenjörer. Men den lömska lågkonjunkturen kom dit också, och det går inte som förväntat… Ja, jag har skamlöst för roligt. Jag hoppas verkligen att jag ska lyckas få några leenden på några ansikten med det fotot. Tekniskt sett var det jobbigt att få det resultatet i ett skott. I ett nötskal, jag konstruerade en struktur runt Vader, så att jag kunde hänga honom på den med hjälp av fiskelinor. Naturligtvis måste det hela vara relativt lätt, så att det kunde installeras var som helst. Här är en liten lista (förmodligen inte heltäckande) över föremål som användes i den bilden: – 4 långa metalliska stänger (som mäter 2 meter vardera) – Skruvar och bultar, för att fästa stänger två och två och konstruera två 4 meter långa stänger – Ett rep, för att länka samman de två 4 meter långa stängerna i toppen, och skapa en horisontell linje över scenen – Någon fiskelina, stark nog att motstå vikten av Vader och hans podracer – En Darth Vader-kostym, som jag stoppade med slumpmässigt tyg Jag hade runt (jag var tvungen att köpa kostymen för tillfället) – Plankor av trä, för att konstruera årorna – Lite färg till årorna – Motorcykelhandskar för Vaders händer – Givetvis en stor kartong – Massor med tejp och div. träbitar, för att fixa Vader och årorna i lådan Ett första försök gjordes av min fru och jag. Det misslyckades kapitalt: att hålla allt på plats var för svårt för oss två. Som tur var var det meningen att vi skulle besöka mina föräldrar den här veckan, så jag laddade bilen med allt det där och tog dit allt. Mina föräldrar var väldigt snälla och accepterade att hjälpa oss. Jag tror faktiskt att de tycker att det är ganska roligt också ;) Det andra försöket gick mycket bättre: min pappa höll i en av de fyra meter vertikala stången (vänster sida), medan min fru och min mamma höll den andra (höger sida) ). Jag tror att jag hade den enklaste uppgiften med min kamera att fotografera: strukturen visade sig vara tung, eftersom podracern drog den mot mitten. Vinden var också en fiende, men till slut lyckades vi få till några bra skott. Hemma, Jag bearbetade snabbt en av dem (genom att klona ut fiskelinorna och justera färgerna lite), och det var det. Jag ska inte dölja att jag är väldigt glad över resultatet. Ett stort speciellt tack till min fru och mina föräldrar för deras fantastiska hjälp..
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Humor. i färgerna #424153,#000000,#666600 Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.