The Old Man And The Ganges Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. The Old Man And The Ganges Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 84795-339013 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Piet Flour, som beskriver verket; Pilgrim som sitter vid en av ghatsna (trappor och samlingsplatser vid floden) Kashi Naresh (Maharaja av Kashi) är Varanasis främsta kulturbeskyddare och en viktig del av alla religiösa firanden. Kulturen i Varanasi är nära förknippad med Ganges. Staden har varit ett kulturellt centrum i norra Indien i flera tusen år, och har en historia som är äldre än de flesta av de stora världsreligionerna. Benares Gharana-formen av hindustansk klassisk musik utvecklades i Varanasi, och många framstående indiska filosofer, poeter, författare och musiker bor eller har bott i Varanasi. Gautama Buddha höll sin första predikan i Sarnath som ligger nära Varanasi. Varanasis ”Gamla stad”, kvarteret nära stranden av Ganges, har trånga smala slingrande gränder flankerade av affärer längs vägen och mängder av hinduiska tempel. Lika stämningsfull som förvirrande har Varanasis labyrintiska gamla stad en rik kultur som lockar många resenärer och turister. De huvudsakliga bostadsområdena i Varanasi (särskilt för medel- och överklassen) ligger i regioner långt från ghats; de är rymligare och mindre förorenade..
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Porträtt. i färgerna #000000,#66CCCC,#0099CC Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.