Through The Window Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. Through The Window Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 23296-93089 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Antonio Girlando, som beskriver verket; Titeln på fotot är Genom fönstret; Jag var där med 2 andra fotografers vänner till mig och vi såg detta övergivna slott nära stranden med ruiner och många intressanta platser för att ta bilder; Jag höll på att byta objektiv på min kamera medan de andra fotograferna använde fönstret som en ram och tog frontala bilder av modellen; när jag var redo att komma från ena sidan tog jag först bilden med mina ögon, insåg att det skulle ha varit en trevlig tagning därifrån, så jag bad modellen att stanna lite i och lite utanför fönstret för att betona känslan av drama och väntan, sedan klickar jag, bara ett klick, det räckte; Jag använde min Fuji XPRO2 med XF56APD 1,2 vid f2; Jag bestämde mig för att inte öppna den helt eftersom jag ville ha både ögonen i fokus och förgrunden och bakgrunden ur fokus; vid 1, 2 förmodligen skulle vissa delar av modellen ha varit ur fokus; ingen blixt eller reflektor, bara naturligt ljus; Råfilen var nästan perfekt så jag komplicerade inte efterbearbetningen, bara några justeringar i Lightroom och svartvit-konvertering med min personliga Silver Effex Pro-förinställning för att få den med min stil; platsen där jag tog bilden var smutsig så jag spenderade lite tid på att ta bort dammet från fingrarna på modellen; Jag gjorde också en färgversion men jag föredrar svart-vit-versionen t platsen där jag tog bilden var smutsig så jag ägnade lite tid åt att ta bort dammet från fingrarna på modellen; Jag gjorde också en färgversion men jag föredrar svart-vit-versionen t platsen där jag tog bilden var smutsig så jag ägnade lite tid åt att ta bort dammet från fingrarna på modellen; Jag gjorde också en färgversion men jag föredrar svart-vit-versionen.
Denna poster har stående orientering. En härlig bild i kategorin Porträtt. Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.