True Story Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. True Story Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 85181-340557 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Mohammed Alnaser, som beskriver verket; Detta är den första publiceringen som inte är relaterad till vilda djur. Det var under mitt besök i Indien för ett par månader sedan med fem av mina vänner. Detta barn hittades i ett slumpmässigt skydd i Agra som när vi såg helt enkelt bad föraren att stanna så att vi kan se andra sidan av denna stad. Det var en väldigt smärtsam upplevelse om jag ska vara ärlig. Barnet bokstavligen bara sparkade och grät i sanden på ena sidorna av skyddet när en liten flicka kom och bar honom för oss att ta en bild av. Barnet hittade oss till slut som en distraktion och slutade gråta..
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Porträtt. i färgerna #000000,#424153,#999999 Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.