Underwater Hurdling Poster

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. Underwater Hurdling Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 84552-338041 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Christophe Kiciak, som beskriver verket; Alla bilder och redigering av mig. Den här är mest för skojs skull! Varför förlora din tid med vanliga och tråkiga sporter när du kunde göra dumma och galna sådana? ;-) – Alla fiskar och sköldpaddan fotograferades på Paris Tropical Aquarium. Som vanligt på sådana platser krävs höga ISO-inställningar! – Jag sköt lite vattenstruktur vid floden bredvid mitt hus. – Marken är också fotograferad i samma område. – Jag köpte några billiga fenor och dykmask, och poserade med dem i min hemmastudio: låt mig berätta att det är svårt att hoppa hyfsat med de här sakerna, haha! Alldeles för svårt för mig i alla fall. Jag var tvungen att fotografera den nedre delen av kroppen separat (jag hänger mig till en stråle med armarna), använde sedan ett annat foto av den övre delen av min kropp för att skapa kompositen. Ljusuppsättningen förbereddes med den slutliga bilden i åtanke: 2 softboxar bakifrån/ovanför modellen, sedan en tredje frontal strobe för lite fyllning. – Min fru byggde snällt ett hinder av trä, och målade det. – Bubblorna fotograferades hemma, i ett litet akvarium som jag satte i min studio. Tack för att du tittade!.
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Humor. i färgerna #66CCCC,#0099CC,#0066CC Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.