Warmth Poster, Storlek 21×30 cm

169 kr419 kr

Finns i 4 olika storlekar. Warmth Poster är tryckt på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish som ger en förstklassig känsla. Se och upplev denna högklassiga poster på din vägg hemma.

Ram ingår ej.

FRAKTFRITT över 499 kr!
Din order skickas inom 1-3 vardagar

Artikelnr: 90089-360173 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Poster av bildskaparen Piet Flour, som beskriver verket; far med dotter; gatuporträtt. Skottet togs på Mauritius. Det var en av mina första bilder någonsin med digitalkamera. Jag hade beställt en, men den blev försenad och vår resa var planerad. så jag kunde använda en från butiken. På söndagen samlas lokalbefolkningen på separata stränder. Men vi ville få den verkliga lokala stämningen och gick därför på den allmänna stranden. pappan gick precis i det kalla havet med sin dotter. Hon tyckte att det var väldigt kallt. Stranden var liten, och bakgrunden var skuggan från strandskogen där lokalbefolkningen njöt av att grilla .. genererade röken..
Denna poster har liggande orientering. En härlig bild i kategorin Dokumentär. i färgerna #424153,#999999,#CCCCCC Alla våra posters trycks på ett 200 grams matt premiumpapper med en slät finish för en förstklassig känsla.